Termeni si Conditii

CONDITII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-URILOR

  1. 1. INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc termenii de utilizare a oricarui site detinut de companiile care fac parte din CAPITAL GROUP, de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii descrisi in continuare.

  1. 2. CONTINUTUL INFORMATIILOR SITE-ULUI

Nici o informatie prezenta pe acest site nu va fi considerata drept oferta de servicii sau produse venind din partea companiilor noastre.

  1. 3. NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor oferite de oricare dintre companiile din cadrul CAPITAL GROUP.

Nu se acorda nici o garantie referitoare la:

- evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;

- neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

- inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel niciuna dintre companiile CAPITAL GROUP nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-urilor sale.

  1. 4. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-URILOR

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea CAPITAL GROUP prin intermediul fiecarei companii membre a grupului. CAPITAL GROUP isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Intregul continut al site-urilor este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de CAPITAL GROUP. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea companiilor.

  1. 5. OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-URILOR

Obiectivul continutului site-urilor este de a transmite informatii actualizate si exacte. CAPITAL GROUP nu poate garanta ca prezentele pagini web nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru rice informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la telefon : +40 21.327.21.31 sau office@capital-leasing.ro. CAPITAL GROUP va pastra confidentialitatea acestor informatii.

  1. 7. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Oricare dintre site-urile companiilor din cadrul CAPITAL GROUP poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. CAPITAL GROUP nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii generale de utilizare.

 

 

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare.

Politica pastrarii confidentialitatii